Practica

An universitar 2020 - 2021 
Documente necesare pentru derularea stagiului de practică:

Formatul electronic al dosarului de practică va fi salvat în formatul: Nume_Prenume_specializare.pdf
Dosarul de practică se transmite în format electronic (pdf) cadrului didactic supervizor la terminarea stagiului. Acesta va fi însoțit de câteva instantanee din perioada practicii (maxim 5 poze).

Termen de transmitere a dosarelor de practică:


Atestatul de practică (eliberat de instituția gazdă) se predă cadrului didactic supervizor în ziua susținerii colocviului de practică.


Dată susținere colocviu de practică:

      CISOPC și ISAPM: Prezentarea 1 - 

                                Prezentarea 2 - 

      CEPA și IPMI:       Prezentarea 1 - 

                                Prezentarea 2 - 

Responsabili practică (conform HCF nr. 1/21.09.2020):

  • specializarea CEPA: As. dr. chim. Diana APARASCHIVEI (tel.: 0256-404216, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )
  • specializarea CISOPC: Ș.l. dr. ing. Sabina NIȚU (tel.: 0256-404231, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )
  • specializarea IPMI:  Ș.l. dr. ing. Mircea DAN (tel.: 0256-404175, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )
  • specializarea ISAPM: Conf. dr. ing. Radu LAZĂU (tel.: 0256-404167, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )

Informații suplimentare găsiți AICI.

Parteneri de practică

tempobet
Tablet Servisi