FACULTATEA DE CHIMIE INDUSTRIALĂ

ŞI INGINERIA MEDIULUI

Înmânare diplome - promoția 2022 (click descărcare PDF)

Înmânarea diplomelor pentru promoția 2022 - sesiunile iunie, septembrie si februarie 2023, va avea loc în Sala S1 a Facultății de Chimie Industrială și Ingineria Mediului, V. Pârvan nr.6, după următorul program:

21 aprilie 2023 - LICENŢĂ

09.00 – 9,45 – specializarea CEPA si CISOPC

9,45 – 10,15 – specializarea IPMI si ISAPM

21 aprilie 2023 - MASTER 

10,15 – 10,45 – specializarea IMMI si PSOFSN

PRECIZĂRI IMPORTANTE:

Absolvenții cărora li s-au solicitat fotografii pentru diplomă și nu le aduc cu 7 zile înainte de înmânarea programată a diplomelor li se vor putea elibera diplomele după data înmânării.

La înmânarea diplomei, absolvenții trebuie să se prezinte cu actul de identitate (carte de identitate sau pașaport valabile), în original.

Persoanele care au împuternicire notarială, trebuie să o prezinte, împreună cu actul de identitate, în original. Aceasta va fi reținută de către universitate.

Recomandat este să aveți un pix asupra dumneavoastră.

Absolvenții  care au parcurs integral și au promovat modulul psihopedagogic, vor primi și certificatul de absolvire a modulului psihopedagogic.

În vederea optimizării procedurii, vă rugăm ca înainte de a vă prezenta pentru ridicarea diplomei să completați, online, “Chestionarul absolventului”.

Acesta poate fi accesat la adresa: https://forms.office.com/r/Yvr2As0KNG .

Cei care nu pot participa la înmânarea diplomelor la data stabilită, se pot programa după data de 21.04.2023, on-line, la adresa: http://actestudii.upt.ro/

tempobet
Tablet Servisi